Kézilabda BL

A tizenötödik alkalommal szerepelhet a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában. Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 tabellák oldala a KézilabdaEurópa kategóriában.


Epingle Sur Asztal

öt magyar játékos az All Star-csapat jelöltjei között.

. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Bajnokok Ligája versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben. Kézilabda kupa. Ez az Bajnokok Ligája 20212022 meccsek oldala a KézilabdaEurópa kategóriában.

BL-döntőért harcol a Győr. Női kézilabda final four 2022 közvetités infok itt. Ma este végetér a férfi kézilabda EB-nek a bronzmeccsen Dánia - Franciaország a döntőben pedig Svédország - Spanyolország lesz a meccseket élőben online stream itt lehet nézni.

Június 4 szombat 1500 óra Budapest. Kövesd a z Bajnokok Ligája. Az EHF-bajnokok ligája a legjelentősebb európai kupasorozat a kézilabdában amelyen klubcsapatok vesznek résztA versenyt minden évben az Európai Kézilabda-szövetség írja ki.

10perchu 3 hete. Ez az Bajnokok Ligája - női 20212022 KézilabdaEurópa aloldala. Szikora szerint a tapasztalatnak köszönheti sikereit a Bietigheim.

A győriek a dán Esbjerg ellen kezdenek a Final Fourban. Június 4 szombat 1400 óra Budapest Felvezető műsor Bajnokok Ligája női Final Four 2022. BAJNOKOK LIGÁJA Férfi Final Four 2020-2021.

Tomori hangsúlyozta a BL négyes döntőket illetően hihetetlen rutinja van az ETO-nak a dán csapat viszont újonc. BL-döntős a Győri Audi ETO KC. Kézilabda női kézilabda BL női kézi BL Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria nemzetisporthu 20210908 1540.

Amennyiben másik de ezzel megegyező. Amennyiben másik de ezzel megegyező tournament_noseason nevű versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a. Lehengerlő második félidővel jutott be a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20212022 - NSO. Ismét a Veszprém nyerte a szuperrangadót Nemzeti Sport A férfi kézilabda. 2017-ben hazai pályán és Dániában is az ETO győzött a BL-ben.

Döntetlent játszott Brestben a Győri ETO Nemzeti Sport 1900. Kézilabda kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL adatbank Telekom Veszprém Pick Szeged. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Bajnokok Ligája -.

Itt megtalálhatod az EHF Bajnokok Ligája sorsolását a holnapi meccseket és a teljes EHF Bajnokok Ligája szezon menetrendjét. Final Fourba jutott csapatoki 4 FRA. A Telekom Veszprém házigazdaként 36-29-re legyőzte a dán Aalborg csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első csütörtöki mérkőzésén.

Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 KézilabdaEurópa aloldala. Női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL adatbank Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria. Férfi kézi NB I.

Az Esbjerg elleni 3227-es győzelmet követően Anne Met. 4 hours agoA Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 33-27-re legyőzte a Metz. A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének első elődöntőjében a Győri Audi ETO KC a dán.

Szikora remekelt megnyerték a döntőt. Nemzetisporthu 20210908 1618 Frissítve. NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20202021 - NSO.


Pin On Asztal


The Gyori Audi Eto Won The Women S Ehf Champion League 2014 Happy Moments With Katrine Lunde Eduarda Amorim And Katarina B Handball Players Handball Champion


Bernadett Bodi Sport Bodo Audi


Pin On Asztal


Pin By Dori F On Handball 3 Handball Sport Girl Body Goals


Nb I Gyor Bekescsaba Kepgaleria Handball Hu Kezilabda


Pin On Asztal


Pin By Angels Blanch Mussons On Handbol Champions League Handball Audi


Pin On Sport And Health


Ujabb Ket Pontot Gyujtott Be Az Ftc Handball Hu Kezilabda Handball


European Handball Federation Reflecting On Anita Gorbicz S Route From Young Fan To Local Legend In Gyor X2f Article


Pin On Kezilabda


Ehf Champions League Women S Final4 2018 May 12th Budapest Hungary Handball Champions League League


Pin On Asztal


Pin Auf Gyor Handball


Pin On Magyarorszag


Anita Gorbicz Handball Players Handball Sports Women


Anne Mette Hansen Handball Gyor Sporty


Pin On Gyor Handball

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel